logo
Facebook
Twitter
LinkedIn

Davčna šola ZDSS

2.196,00  z DDV

 Več vsebini programa si preberete tukaj. 

OPCIJE:

Davčne šole se lahko udeležite na več načinov:

  • prijavite se na celotno davčno šolo in pristopite k izpitu. V tem primeru pridobite tudi veljavno potrdilo in naziv Davčni svetovalec ZDSS.
  • prijavite se na izbrane module.
  • priprava na izpit je namenjena vsem, ki boste izpit opravljali. K pripravi pa se lahko udeležite tudi vsi, ki imate dodatna vprašanja. Priprava na izpit bo potekala v predavalnici in s tem bo omogočana boljša razprava in poglobljen pogovor o perečih vsebinah.
  • Lahko se udeležite tudi samo šole (brez izpita).

POPUST: Članom ZDSS pripada 10% popust.  Če želite uveljaviti popust, nam pišite na prijava@vsr.si in nam sporočite, da ste člani Zbornice davčnih svetovalcev. Na zbornici bomo preverili vaše članstvo in v primeru, da ste član, vam bomo na mail poslali kodo za popust.

2.196,00  z DDV

Podroben opis

Program je nastal v sodelovanju z Zbornico davčnih svetovalcev Slovenije (ZDSS), ki pripravljajo vsebinski del programa in v sodelovanju z davčnimi strokovnjaki, ki se vsakodnevno srečujejo z izzivi davčnega svetovanja.

Davčni svetovalec ZDSS je za svoje svetovanje zavarovan. Dokazovati pa mora tudi kontinuirano izobraževanje na področju davčnega prava.

 Več vsebini programa si preberete tukaj. 

Scroll to Top