logo
Facebook
Twitter
LinkedIn

Mala šola SRS

301,34  z DDV

Ste si želeli, da bi imeli SRS-je enostavno predstavljene na enem mestu?

Če je tako, vas vabimo, da se vključite v Malo šolo SRS. Presenečeni boste, na kako preprost način se lahko naučite razumeti Slovenske računovodske standarde. S tem boste dosegli varnost in zanesljivost svojih poslovnih odločitev, saj boste znali vnaprej predvideti učinke poslovnih odločitev. Mala šola SRS je zagotovo pravi odgovor.

Več informacij o Mali šoli SRS

 

301,34  z DDV

Podroben opis

Kaj pridobite z vključitvijo v Malo šolo SRS?

  • Videoposnetki: Na razpolago je že 40 video posnetkov, v katerih so razloženi SRS in specifična vprašanja v povezavi z njihovo uporabo.
  • Prosojnice in druga gradiva: S pomočjo priloženih gradiv lahko spremljate in samostojno rešujte primere. Že skoraj 30 pojasnjevalnih gradiv
  • Ponazoritve knjiženj: Na razpolago je že več kot 150 ponazoritev knjiženj, ki jih lahko takoj prenesete za svojo vsakdanjo uporabo.
  • Excel pripomočki: Priloženih je že 10 Excel pripomočkov, ki vam pomagajo pri konkretnih izračunih in takojšnji uporabi predstavljenih določil standardov.
  • Članstvo: Članstvo vam omogoča neomejen dostop do vseh gradiv, ki so v trenutku vaše včlanitve na portalu za dobo pet let. Novosti, ki jih bomo mesečno dodajali pridobite s podaljšanjem članstva v skladu s spodaj predstavljenim cenikom. Sproti vas bomo obveščali o morebitnih spremembah standardov in o dodanih novih vsebinah.
  • Vsak mesec nove vsebine: Vsak mesec dodamo najmanj eno novo vsebino. Obveščali pa vas bomo tudi o vseh novostih in spremembah,
Scroll to Top